četvrtak, 11. travnja 2013.

Drugi dio sezone pred vratima

Vraćamo se nazad. Nakon poduže stanke Medvedi se vraćaju i kreću sa drugim dijelom sezone gdje će igrati prvu Hrvatsku ligu te natjecati se ekipom Zadra, Siska i Novog Zagreba. S obzirom na odličan prvi dio sezone, Medvedi su svakako favoriti za ulazak u doigravnje gdje su već od prije Split, Karlovac i Zagreb.

Pripremni dio je solidno odrađen u dvorani na Zagrebačkom Velesajmu te u raznim teretanama (kažemo raznim jer nisu sve teretane imale dovoljnu težinu utega koju su naši igrači zahtjevali) po gradu Zagrebu. Očekivanja su sigurno velika i za softball sezonu gdje se naša ekipa pojačala sa mladim bacačem Hrvojem Jerbićem koji je došao iz naše juniorske softball ekipe.

-Talenta imamo na pretek, bez sumnje smo najtalentiranija ekipa u našoj ligi, no to moramo pokazati na terenu - rekao je predsjednik Mrkih Davor Finci koji je ujedno dio naših talentiranih igrača.

Sezona će svakako pokazati što možemo očekivati od naših Medveda, a prvi baseball test dolazi već u nedjelju u sunčanom Zadru, gdje Medvedi redovito slave u zadnje tri godine.

Javljamo se dan nakon utakmice i objavljujemo novu statistiku te naravno rezultate. Budite on-line i pratite svoje Medvede u novi pohodima na trofeje. Lijepi pozdrav od uredništva bloga!


Nema komentara:

Objavi komentar