srijeda, 17. travnja 2013.

Prva prepreka u Zadru riješena uspješno

Medvednica (1-0) je uspješno riješila prvo gostovanje u Zadru gdje su pobijedili istoimenog protivnika sa rezultatom 7:3. No, nije sve išlo tako glatko kako rezultat to pokazuje. Zadrani su dugo vremena imali vodstvo od 2:1, no Medvedi nisu odustajali. Prvo izjednačuju utakmicu, a odmah u istom inningu Danijel Antolović udara single za vodstvo od 4:2. Damir Mandić bacački as Medveda je bio konstanto dobar i nije dopuštao protivniku da se odlijepi na veću razliku. Kasnije naši ljubimci povećavaju vodstvo na 7:2 i za Zadar više nije bilo nade. Mandić je bio pred velikom prilikom da ostvari complete game start i u zadnjem inningu je izbacio prva dva udarača, da bi mu treći opalio single i tu je bio kraj njegovom nastupu i na mound dolazi closer Chris Šket. Unatoč njegovom razornom fastballu udarač Zadra uspijeva opaliti single i na grešku outfieldera Antolovića runner sa prve baze dolazi doma i ostvaruje bod. Chris je vidio da tu nema mjesta šali i protiv slijedećeg udarača izbacuje tri projektila i upisuje strikeout za kraj utakmice.

-Nije to bilo najbrže od mene, no čini se da je bilo dovoljno za tog udarača - rekao je Chris nakon susreta službenom novinaru ovog bloga.

Medvednica Bearsi slijedeći susret igraju u Zagreb pred domaćom publikom protiv rivala iz Sisak. Utakmica se igra pod zagrebačkim suncem u 16:00 na stadionu Središće. Svi ste pozvani i ulaz je naravno besplatan.


Nema komentara:

Objavi komentar