srijeda, 19. lipnja 2013.

Medvedi vraćaju prvo mjesto u BRLOG!!!

Prije svega isprike zbog izostanka sa bloga na nekoliko mjeseci! Admin je imao problema sa glavom i nije redovito obnavljao stranicu.
U Subotu nas očekuje veliki dvoboj između naših Medveda i euforičnih Sisčana, koji su praktički već počeli slaviti prvo mjesto, no ima jedan problem, zaboravili su da moraju pobijediti naše Medvede da bi ostali na tom prvom mjestu!
Sisak trenutno ima 7-3 omjer, a Medvednica 6-3 i situacija je sada vrlo neizvjesna.
Za ovakvu situaciju su Medvedi krivi sami sebi. Čak su dva puta poraženi od Zadra na domaćem terenu, što je bilo potpuno neočekivano, te jednom od Siska u Sisku! Pobjede li Medvedi Sisak, onda im preostaju dvije utakmice gdje moraju otputovati u Zadar na vruće gostovanje, te odigrati domaću utakmicu protiv Novog Zagreba. 

-Moramo se fokusirati prvenstveno na obranu, onda na ostale segmente u igri. Obrana nas je koštala poraza, napad je uglavnom odradio solidan posao svaki put - rekao je jedan od trenera i bacač Mario Strugar nakon poraza od Zadra.

Utakmica protiv Siska se igra u Subotu po "Hot as hell" vremenu u 12:00 na stadionu "The Nest" Vrbina. Nadamo se najboljem, a to je pobjeda naših Medveda i vraćanje prvog mjesta u brlog. Uskoro se čujemo, lijepi pozdrav želi uredništvo bloga!


1 komentar:

  1. Molim Vas nekakve podatke za kontakt. Moje sinove zanima učlanjenje u klub i treninzi.

    Unaprijed hvala.

    Hrvoje Mirković
    hrvoje.mirkovic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši