srijeda, 3. srpnja 2013.

Medvedi kreću po naslov!!!

Poznato je svima kako su naši Medvedi i službeno osigurali prvo mjesto u diviziji prije playoffa koji započinje u petak 05.07.2013.
No, krenimo od početka. Da bi se vratili na prvo mjesto Medvednica je morala pobijediti Sisak Storkse u Sisku i to su učinili vrlo uvjerljivo sa visokom pobjedom 17:5. Naravno, nije bilo toliko lako kako rezultat pokazuje, jer Medvedi su do osmog inninga imali prednost od 8:5, no u devetom inningu je utakmica otišla u nepovratnom smjeru za Sisak.

-Mislim da smo zasluženo pobijedili. Bili smo koncetrirani cijeli susret i dominirali smo u svakoj kategoriji ove igre. Obrana je odradila odličan posao, kao i naš bacač Kovačević. Naravno, moram pohvaliti igru u napadu koja je nakon dugo vremena konačno izgledala jako dobro - rekao je 3rd base coach Danijel Cesar nakon utakmice.

Nakon povratka iz Siska naši junaci su odradili nekoliko kvalitetnih treninga, dok je ponajbolji igrač Medveda Christian Ivan Šket sa Hrvatskom reprezentacijom otputovao u Prag na baseball week i tamo "izoštrio" svoje kvalitete i naučio puno toga. U ponedjeljak 01.07. se igrala utakmica protiv Novog Zagreba i to je bila must win utakmica za našu ekipu kako bi osigurali prvo mjesto u diviziji. Iako je posao bio neočekivano težak, Bearsi su ipak pobijedili sa 6:5. Utakmicu je startao Šket, nastavio Strugar, zatim Magdalenić, a posao je završio bacački as Damir Mandić. Medvedi su tom pobjedom okrunili uspješnu sezonu, a sada je pred njima velika serija protiv gradskog rivala BK Zagreba.

-Situacija je za nas vrlo jednostavna. Ulazimo u playoff bez ikakvog pritiska i sa velikom željom za uspjehom tražimo pobjedu. Vjerujemo u sebe, imamo jako mladu ekipu koja je prepuna potencijala, naporno smo trenirali da bi se samo tako predali. Mi ćemo zasigurno dati sve od sebe i pokazati najbolje što imamo - rekao je center fielder Medveda Danijel Antolović.

Prva utakmica doigravanja počinje u petak (05.07.2013.), a ono što mi trebamo je vaša pomoć sa tribina. Dođite i podržite nas u ovom gradskom derbiju. Ulaz je naravno besplatan!


Nema komentara:

Objavi komentar