utorak, 29. travnja 2014.

Medvedi ostvarili prvu pobjedu u baseball sezoni 2014.

Prije svega ispričavamo se zbog kašnjenja sa obavijestima, no neke stvari smo morali riješiti prije nego li ponovno krenemo sa najčitanijim baseball blogom u ovom dijelu Europe.

U prvoj utakmici sezone naši junaci su izgubili sa 6:4 od Olimpije iz Karlovca, a u drugoj utakmici su poraženi u Splitu od Nade sa 11:1. Sve u svemu napredak je i više nego očit, a to su pokazali u zadnjoj utakmici u Sisku kada su sa lakoćom pobijedili istoimenog domaćina sa rezultatom 9:2. No, rezultat i pobjeda su nažalost pali u drugi plan, evo i priče.

Već u prvom inningu Medvednica je počela agresivno i na semafor stavljaju tri runa. Nakon završetka prvog dijela inninga menadžer Medvednice radi appeal na to da je igrač Siska u center fieldu igrao sa rukavicom za prvu bazu, što je na koncu i bila istina. U tom trenutku protivnici dobivaju slom živaca i tada su krenula vrijeđanja sa njihove strane i jako puno neprimjerenih izraza. Medvedi su to prihvatili bez previše obraćanja pozornosti na njihov primitivizam. Sudac jadan ni sam ne zna pravilo, pa zove na telefon povjerenika i oni odlučuju da je menadžer Medveda bio u pravu i da se u outfieldu ne smije igrati sa takvom rukavicom te se napad Medvednice nastavlja. U donjem dijelu inninga najljući igrač Siska dolazi na bazu, nekim čudom je nakon toga došao na drugu bazu i onda je išao krasti treću bazu. Kada je krenuo u krađu, catcher Medveda Alen Magdalenić baca metak na treću gdje je Danijel Antolović, a spomenuti igrač Siska kada je vidio da nema šanse da bude safe uklizava sa dvije noge u kung-fu stilu na Danijela A. i ostavlja mu bolan trag i uz samo neku ludu sreću se nije dogodilo ništa gore. U tom trenutku počinju konflikti i naguravanja, a prvi od Medveda koji je doletio da zaštiti svog suigrača je bio Christian Šket i počinje naguravanje svih ljudi koji su bili na terenu. Nakon toga Šket je potjeran sa utakmice, kao i "Daniel San" koji je uklizao u nogu našeg Danijela.


Nakon tog kaosa utakmica odlazi u jednom smjeru, u smjeru Medvednice. Naš bacački as Damir Mandić je bio pretežak posao za napad Siska, a napad Medvednice je bio konstantan i na koncu utakmica završava sa 9:2 za Medvednicu.

- Mislim da je ovo totalno ne sportstki i da nema veze sa zdravom glavom. Još je i dobro prošlo i sva sreća da nije uklizao u koljeno ili zglob, jer da se to desilo pitaj Boga što je sve moglo biti - rekao je Danijel Antolović našem novinaru nakon utakmice.

Naš Šket je na koncu dobio bizarne četiri utakmice kazne, a Sisački Kung-fu majstor samo dvije. Nebuloze su se tako nastavile, a žalba je naravno uložena.

- Ja se samo pitam zašto onda pola ekipe iz Siska nije isključeno sa utakmice - rekao je Šket koji je zapravo potpuno u pravu jer se dobar njihove ekipe naguravao sa našim igračima.

Bez obzira na sve na koncu se vidjelo tko je bolja ekipa, a nadamo se da će naši Medvedi nastaviti u pobjedničkom tonu već u četvrtak kada igraju derbi sa Vindijom Varaždin. Četvrtak je prvi Maj i svi ste pozvani da nas podržite u pohodu na novu pobjedu!Nema komentara:

Objavi komentar