četvrtak, 1. svibnja 2014.

Medvednica poražena u derbiju sa 4:3

Od ove utakmice se nije očekivalo ništa manje nego li velika borba za svaki bod, a tako je na koncu i bilo. No krenimo od samog početka. Bacački as Medveda Damir Mandić odlično otvara utakmicu i sa tri brza outa odlično odrađuje prvi dio inninga. Napad Medveda odmah udara po gasu i na pune baze,  nula vani Danijel Antolović udara single na koji Christian Šket ostvaruje bod, a Matej Kamenski je izbačen na throw iz outfielda. Kasnije naši momci ostvaruju još jedan bod i u utakmicu ulaze sa prednosti od 2:0.



Vindija ubrzo smanjuje rezultat na 2:1 sa home runom, a Medvednica nedugo nakon toga vraća taj bod i rezultat je 3:1. Uskoro dolazimo i do kobnog sedmog inninga kada ekipa Vindije uspijeva izjednačiti utakmicu na 3:3 i tada ulazimo u vrlo neizvjestan zadnji dio utakmice. Uglavnom je sve bilo mirno do zadnjeg inninga, a onda se za Vindiju pojavljuje njihov as iz Venezuele koji lopticu koja je gotovo bila u podu šalje preko ograde i dovodi svoju ekipu do prednosti od 4:3.

- Mislim da je bila pogreška jer smo mu bacili dva changeup-a za redom. To jednostavno nismo smijeli napraviti - rekao je bacački as Medveda nakon utakmice.

Nakon tog home runa naši Medvedi su imali priliku u donjem dijelu inninga da izjednače utakmicu, no to im nije pošlo za rukom.

- Ne možemo biti nezadovoljni sa našim pristup, mi smo jako željeli tu pobjedu, no zbog nekih sitnih pogrešaka nismo uspijeli. Vidi se da napredujemo i to je ono najbitnije za nas u ovom trenutku - izjasnio se menadžer i bacač Medvednice Damir Mandić

Sve u svemu naši Medvedi napreduju i polako stasaju u vrlo kvalitetnu ekipu koja je jako mlada, no zato ima ogroman potencijal. Slijedeća utakmica je već u Nedjelju protiv Novog Zagreba u 15:00.




Nema komentara:

Objavi komentar