utorak, 20. svibnja 2014.

Medvedi pokazali da je kriza iza njih

Medvedi su u Nedjelju 18. svibnja odigrali dvije softball utakmice i upisali dvije pobjede. Prva utakmica koja je odigrana je bila ona jako bitna protiv Spana. Nije dobro krenulo i već u samom startu Medvedi imaju minus od dva runa, zahvaljujući lošim igrama u obrani. Rezultat od 5:3 za Span je trajao sve do četvrtog inninga, no onda Medvedi prelaze u vodstvo i u tom inningu ostvaruju četiri boda te u petom dodaju još tri što utakmicu odvodi u nepovrat.

- Odradili smo dobar posao u napadu, ali u obrani smo ponovno bili očajni. Nevjerojatno je da gubiš 5:3 na početku, a protivnik ima samo dva hita u tom periodu. To su stvari koje se moraju popraviti pod hitno ako mislimo obraniti trostruku krunu - rekao je menadžer D. Antolović nakon utakmice.

Za našu ekipu je bacao Christian - Ivan Šket i odradio je sjajan posao. Od šest runova koje je na semafor stavila ekipa Spana, Šket je "kriv" samo za jedan. Strikeoutirao je šest udrača, producirao je čak devet groundoutova i dopustio je samo šest hitova kroz sedam izmjena. Dakle, vrlo lako je zaključiti da je obrana odradila svoj posao kako treba, Šket bi vrlo vjerojatno imao i shutout.



Druga utakmica je igrana protiv softball kluba Špansko. Medvedi su taj susret odradili rutinski pobjedivši na koncu sa visokih 19:3. Za Medvede je u toj utakmici bacao Hrvoje Jerbić protiv kojeg Špansko nije imao nikakve šanse. Jerbić je upisao 11 strikeouta, dopustio je samo jedan hit i naravno opet dolazimo do faktora obrane koja je kriva za sva tri boda! Na koncu svakako vrijedi izdvojiti našeg ponajboljeg udarača Damira Mandića koji je protiv Spana opalio home run, no to mu očito nije bilo dovoljno pa je dodao i jedan grand slam protiv Španskog! 


Na ukupnoj udaračkoj statistici ove softball sezone izdvojili smo nekoliko naših udarača:

Christian - Ivan Šket - 13 hitova, 14 runova, 6 RBI, .565 AVG, .667 OBP

Igor Bobić - 9 hitova, 11 runova, 4 RBI, .500 AVG, .640 OBP

Danijel Antolović - 9 hitova, 7 runova, 10 RBI, .474 AVG, .545 OBP

Damir Mandić - 9 hitova, 11 runova, 13 RBI, .450 AVG, .560 OBP, 2 home run





Nema komentara:

Objavi komentar