ponedjeljak, 5. svibnja 2014.

Iznenađujući poraz Medvednice

Nedjeljna utakmica protiv Novog Zagreba je vjerojatno prisjela svim igračima Medvednice. Utakmica koja je trebala biti rutinska s obzirom na prethodne partije Medveda i Novog Zagreba. Utakmica se pretvorila u neviđenu dramu i na koncu pobjedu N. Zagreba sa rezultatom od 13:10.

- Ja se nadam da će igrači nešto naučiti iz ovog poraza, zapravo mogu reći da sam gotovo i priželjkivao da se ovako nešto dogodi, da neki igrači shvate neke stvari - komentirao je menadžer Medvednice Damir Mandić koji baš i nije imao razloga za slavlje s obzirom da mu je bio rođendan.

Sama utakmica je očajno krenula, startni bacač Domagoj Jerbić je imao velikih problema, a N. Zagreb već u drugom inningu vodi 5:0. Medvedi se vraćaju i vraćaju i na koncu sedmog inninga stvaraju prednost od 8:5, no tu tek počinje drama. N. Zagreb radi nevjerojatan preokret, naravno zahvaljujući očajnoj obrani naše ekipe koja radi grešku za greškom i prelaze u vodstvo od 10:8. Da bi stvar bila bolja Medvedi se u osmom inningu vraćaju na 10:10, no u zadnjem inningu stvari odlaze u nepovrat kada N. Zagreb na semafor stavlja još tri runa i prelaze u vodstvo 13:10.



Na kraju utakmice napad Medveda nije uspio ništa napraviti i veliko slavlje N. Zagreba je moglo započeti. Treba napomenuti kako je Medvednica igrala bez dvojice suspendirana igrača Christiana Šketa i Danijela Antolovića. Oni su standardni i jako bitni igrači za ekipu i jasno je da se izostanak osjetio, ali to nikako nije razlog za ovakav poraz.


Nema komentara:

Objavi komentar