srijeda, 18. ožujka 2015.

Nova sezona - Novi IZAZOVI

Čini se kao da je prošla cijela vječnost do nove baseball sezone (bar za naše igrače), no došlo je i to vrijeme, vrijeme kada Medvednica kreće u nove pobjede nad starim rivalima. Jasno je kao dan da naša ekipa napreduje iz sezone u sezonu i utakmice sa najjačim ekipama su postale vrlo neizvjesne, a uz dodatna poboljšanja će doći i pobjede protiv takvih ekipa.

OFFSEASON

U jesenskom i zimskom periodu većina naših igrača je odrađivala pripreme, što ekipno što individualno. Iz prve ruke znamo da je većina seniorskih igrača odradila itekako kvalitetne pripreme po svim teretanama u Zagrebu. Radilo se na snazi, eksplozivnosti i kompletnoj tjelesnoj spremi, što je neizbježno kako bi se ovaj zahtjevan sport igrao na vrhunskoj razini. Također, odradili su se i treninzi u dvoranama, gdje se postavio naglasak na mlade momke koji su uz pomoć naših trenera radili na osnovnim stvarima u baseball igri.

PRVA UTAKMICA

U Nedjelju 22.03.2015 u 14:00 se igra prvo kolo prvenstva RH, gdje će Medvednica ugostiti jednog od favorita za osvajanje naslova Karlovačku Olimpiju. Prošle sezone je u Zagrebu bilo izrazito napeto, no Olimpija je na koncu slavila sa 6:5. Ovo je pravi ispit za našu ekipu i ovdje će se tek vidjeti kolike su mogućnosti naše ekipe. Zato vas sve pozivamo u Nedjelju na stadion u  Središću da pogledate jednu pravu baseball predstavu i navijate za vaše Medvjede.


Nema komentara:

Objavi komentar