ponedjeljak, 30. ožujka 2015.

Novi poraz i jako loša igra

U subotu 28.03. Medvednica je odigrala utakmicu drugog kola prvenstva Hrvatske i neočekivano razočarala sebe i svoje navijače. Vindija iz Varaždina se pokazala boljom i slavila sa pobjedom 5:2, što je zapravo bila jako bitna utakmica za našu ekipu jer se očekuje borba za treće i četvrto mjesto u playoffu između naše ekipe, Varaždina te Zagreba.


Utakmica je od samog početka krenula loše i Varaždinci kreću sa vodstvom od 2:0, ponajviše zahvaljujući lošim igrama u obrani naše ekipe. Agonija se nastavlja na palici naše ekipe i ne možemo ništa konkretno napraviti. U jednom trenutku smo imali punu prvu i drugu bazu i niti jedan naš igrač nije bio izbačen, no nismo uspijeli napraviti niti jedan bod, unatoč tome što je taj inning doista obećavao jako puno.



Kako je utakmica odmicala tako je Varaždin gradio svoje vodstvo, te su laganim koracima došli do uvjerljivih 5:0. Nakon tih 5:0 Medvjedi nastavljaju sa očajnom igrom u napadu, jednostavno su bili neprepoznatljivi i to nije ekipa koju smo gledali u prošlom kolu protiv Karlovca. No, bez obzira na svu lošu igru, nekako se uspijevaju približiti i dolazimo do dva boda, ali na koncu je to sve što smo uspijeli napraviti. 


Jednostavno nije išlo i to sigurno nije dobra uvertira za teško gostovanje koje nas čeka u Splitu na uskršnji ponedjeljak. Menadžer Damir Mandić je zaključio nekoliko stvari nakon utakmice:
- Nije problem u porazu, problem je bio u našem pristupu. Pripremamo se cijelo vrijeme i treniramo da i na kraju ovako odigrali. No, glavu gore, sezona je duga i imati ćemo još puno prilika da ovo popravimo.

Kao što smo i rekli, slijedeća baseball utakmica će se igrati u ponedjeljak protiv Splita, a za vikend počinje softball prvenstvo gdje će Medvednica u doubleheaderu igrati protiv Dubrave, koji su ujedno i naš pomladak. 

Do slušanja!


******Sve fotografije su izrađene od strane Maria Ivića****** 




Nema komentara:

Objavi komentar