utorak, 7. travnja 2015.

Teška artiljerija na softballu, drama u obrani na rivi

Dan prije Uskrsa, Medvjedi su rutinski odradili posao na početku softball sezone. U prvoj od dvije utakmice protiv SK Dubrave Medvjedi su slavili sa 21:1. Hrvoje Jerbić je kao pitcher odradio odličan posao, a napadači su itekako dobro udarali. Treba izdvojiti mamooth home run Christiana Ivana Šketa koji je završio u Kolumbiji i loptica još uvijek leti.

Druga utakmica je bila još efikasnija, te su Medvjedi slavili sa impresivnih 31:1. Gle čuda, vidjeli smo još jedan mamoooth home run, naravno u režiji Šketa koji je ovog puta u desnom vanjskom pogodio reflektor i momci iz elektre još uvijek pokušavaju sanirati štetu. Vidjeli smo još jedan home run u izvedbi Domagoja Jerbića.

Uskršnji ponedjeljak i Split

Razočaranje se ne može sakriti koje su naši momci doživjeli u Slitu. Krenulo se jako dobro, sa vodstvom od 1:0, no onda katastrofalna pogreška u obrani koja umjesto da nas izvede iz inninga bez boda, mi dajemo dva boda Nadi, a oni još do kraja inninga dodaju tri runa, te je njihovo vodstvo 5:1. Ostatak utakmice i ishod je poznat, te su Medvjedi poraženi sa 10:3. No, ne možemo se oteti dojmu da je ovo moglo ići u drugom smjeru i da je utakmica mogla biti daleko zanimljivija. Ostaje nam još uvijek čekati prvu pobjedu u sezoni!


Nema komentara:

Objavi komentar