četvrtak, 23. travnja 2015.

VELIKA POBJEDA MEDVJEDA U VARAŽDINU

Iza Medvjeda je dosta naporan vikend gdje su odigrali jednu baseball te jednu softball utakmicu. Prioritet je svakako bila utakmica u Varaždinu gdje su Medvjedi morali tražiti pobjedu. Varaždinci jedan od glavnih konkurenata za doigravanje sa našim Medvjedima i pozitivan skor protiv njih znači jako puno.

Tako se naša ekipa na kišnu subotu uputila na sjever Hrvatske po pobjedu, prvu pobjedu zapravo u ovoj sezoni. Ta toliko željena pobjeda je i došla. Konačno je i srce line-upa proradilo, baš onda kada je bilo najpotrebnije. Utakmica je dugo bila na 0:0, sve do šestog inninga kada naša ekipa postaje puno odlučnija i na semafor stavljaju čak sedam runova, te samim time odvode utakmicu u jednom smjeru.

- Popustili smo na kraju, kao da je neka nervoza ušla u nas, ali moramo biti zadovoljni jer smo sasvim zasluženo pobijedili - izjavio je menadžer crnih Damir Mandić.

Nakon tih 7:0, Varaždin dodaje dva boda, te inning kasnije još jedan, čime su oni mislili da se mogu vratiti u utakmicu, no Šket koji je preuzeo mound nakon Mandića koji je sjajno odradio svoj posao nije to dopustio i utakmica je okončana sa rezultatom 8:5.Kao i obično bilo je tu puno kontroverzi, prije svega sa sudačke strane, no očito je to postala normalna stvar na takvim gostovanjima i teško je to ne spomenuti. Sve u svemu Medvjedi su došli do svoje prve pobjede i to se doista čini kao vjetar u leđa našoj ekipi koja je zadnjih godina jako puno napredovala.

U Nedjelju smo već bili na Jarunskom terenu gdje je trebalo odigrati prvenstvo RH protiv softball kluba SPAN. Medvjedi su nastavili u starom ritmu i deklasirali starog rivala sa 11:0 i ostali neporaženi u sotball prvenstvu. Treba svakako izdvojiti home run Šketa i odličnu bacačku partiju Hrvoja Jerbića.

- U odličnom smo nizu i želimo završiti sezonu bez poraza i mirno ući u doigravanje. Uz sve to se i lagano pripremamo za Superkup u Češkoj i potrebno nam je što više utakmica kako bi bili što uigranija ekipa - napomenuo je menadžer Mrkih Danijel Antolović.

Kada se sve pogleda onda nije teško zaključiti da je iza nas vrlo uspješan vikend. Slijedeća akcija je tek 06.05. protiv Novog Zagreba gdje se igra kup RH.


Nema komentara:

Objavi komentar