ponedjeljak, 18. svibnja 2015.

Softball rekordi, dvije pobjede u basbellu i poraz u kupu

Puno toga se dogodilo od našeg zadnjeg posta, no evo sada ćemo u kratko opisati što se sve dogodilo.

U 1/4 finalu baseball kupa Hrvatske Medvjedi su rutinski svladali ekipu Novog Zagreba sa 17:0 i tako se plasirali u polufinale. U polufinalu koje je odigrano 13.05.2015 Medvjedi su teško poraženi u Karlovcu kod Olimpije. Domaćini su bili sa uvjerljivih 19:1 što je najteži poraz naše ekipe u nekoliko poslijednjih godina! U finalu kupa Hrvatske igrati će Olipmija i Nada Split.

Prošli vikend Medvjedi su se u baseball prvenstvu RH ponovno obračunali sa ekipom Novog Zagreba. Pobjeda nije bila upitna i naša ekipa je slavila sa uvjerljivih 12:2. Za vikend koji je iza nas (17.05.2015.) Medvjedi su se ponovno zaputili u Karlovac, no ovoga puta se održala prvenstvena utakmica protiv Grabrika. Slavili smo sa rutniskih 10-0, a naši bacači Matei Potočki i Damir Mandić su kombinirano ostvarili no-hitter, što bi značilo da niti jedan igrač Grabrika nije imao hit. Slijedeća baseball utakmica će se odigrati u Sisku u Nedjelju gdje se očekuje još jedna pobjeda naše ekipe.



U subotu (16.05.2015) Medvjedi su imali obaveze u softball prvenstvu RH gdje su se obračunali sa ekipom SK Špansko te SK Dubrava. Prva utakmica je odigrana protiv SK Špansko (home runovi: Matei Potočki, Hrvoje Jerbić) gdje smo slavili sa 10:3. Nakon te utakmice se odmah krenulo na susret sa SK Dubravom gdje su Medvjedi vjerojatno oborili sve rekorde u home runovima koji su postojali u povijesti natjecanja. Naime, na toj utakmici smo vidjeli čak pet home runova (Matej Kamenski x2, Hrvoje Jerbić , Christian Ivan-Šket, Matei Potočki), utakmica je završila 17:1. Medvjedi su tako u ovoj sezoni na nevjerojatnoj brojci od 15+ home runova u softball prvenstvu, a još nismo niti na pola došli. Od svih odigranih utakmica samo je jedna završila bez home runa. Za kraj napominjemo kako je naša ekipa još uvijek bez poraza u ovoj sezoni gdje brane trostruku krunu.

Nema komentara:

Objavi komentar