ponedjeljak, 23. lipnja 2014.

Dominacija i opet DOMINACIJA

Teško je bilo tko očekivao ovako nešto od Medvednice prije početka sezone, ali oni iz utakmice u utakmicu dokazuju svoju veliku vrijednost. Krenimo sa prvom od dvije utakmice koje su odigrane prošli tjedan.

U Četvrtak u gradu na četiri rijeke Medvedi su bili gosti protiv Vindije iz Varaždina (igralo se u Karlovcu jer se u Varaždinu preuređuje stadion). Utakmica je krenula odlično što je gotovo uvijek slučaj sa našim junacima u zadnje vrijeme. Naša ekipa dolazi u rano vodstvo od 4-0, a bacački as Medveda Damir Mandić drži nulu bez većih problema. Nakon središnjeg dijela utakmice dolaze komplikacije kada se Vindija približava, ali Medvedi odmah u napadu vraćaju te bodove.

- Dobra utakmica sa naše strane, ali moramo pripaziti na neke stvari. Uglavnom zadovoljni smo, ipak smo pobijedili - rekao je menadžer Medveda Damir Mandić.

U zadnju izmjenu se ulazi sa prednošću Medveda od 9:5, no Vindija ne odustaje i nekako su napunili baze, ali uspijeli su ostvariti samo jedan run, što je na koncu dovelo do pobjede od 9:6 naše ekipe. Bio je to još jedan uvjerljiv nastup, konstantnost u napadu i ponovno solidna obrana te kao i uvijek kvalitetan start bacača Damira Mandića.Samo dva dana kasnije u subotu Medvedi ugošćuju ekipu iz Siska. Za Medvede je ovoga puta na mound stao Christian - Ivan Šket, a nitko nije ni mogao zamisliti što će taj mladić ostvariti do konca utakmice.

Krenuo je snažno i odmah u prvom inningu upisao tri strikeouta, vidjelo se odmah da je pravi i da je na nivou. Napad odmah u prvom inningu ostvaruje jedan run i Medvedi ponovno imaju ranu prednost. Šket nastavlja sa dominacijaom i sa lakoćom izlazi iz inninga, dok se naš napad za promjenu dosta muči. U sedmoj izmjeni dolazimo do najviše problema i Sisak ozbiljno prijeti, ali Šket uspješno izlazi iz inninga.Utakmica završava sa rezultatom 6:4, no pogledavši u zapisnik nakon utakmice mogli smo vidjeti novi rekord, rekord u strikeoutovima, a Šket ih je upisao čak 19 i time srušio klupski rekord iz 2002. godine. Doista impresivno!

- Po meni je ishod utakmice dosta loš, ali pobjeda je pobjeda. Što se tiče strikeoutova jako sam sretan, a posebno zato jer znam da tu ima puno mjesta za napredak. Mislim da imamo jako dobre šanse u nastavku prvenstva za napraviti nešto veliko - izjasnio se igrač utakmice Christian Ivan Šket.

Pred Medvednicom je ratni tjedan. Već u srijedu se igra utakmica sa Zagrebom, protiv ekipe koja će sigurno tražiti revanš za težak poraz koji se nedavno dogodio. Zatim u subotu se putuje u Karlovac na teško gostovanje kod istoimenog kluba i onda odmah u Nedjelju u goste nam dolazi Splitska Nada, vodeća ekipa Hrvatske lige i za kraj se isti dan igra vrlo bitna softball utakmica protiv Zagreb Giatnsa.

Dođite i podržite nas, ulaz je uvijek besplatan :)

Nema komentara:

Objavi komentar