srijeda, 18. lipnja 2014.

Povijesna pobjeda Medvednice

Puno puta smo slušali kako jedini klub kojeg naša ekipa nikada nije pobijedila u povijesti stoji u našem glavnom gradu i trenira tamo di treniraju i naši momci, oni su naravno BK Zagreb. No, u Subotu 14.06.2014. se prekinula i ta vrlo neugodna tradicija. Naša ekipa je lakše od očekivanog deklasirala BK Zagreb sa uvjerljivih 13:1 i pokazali koliko su napredovali u zadnjih nekoliko godina.

Krenulo je odlično i Medvedi već u prvom inningu dolaze do vodstva od 1:0. Bacač Medveda Damir Mandić (vodeći u ligi u kategoriji strikeouta) odlično starta i jako brzo uz solidnu obranu izbacuje udarače Zagreba.

Nakon vodstva u prvom inningu sve je išlo u smjeru ekipe u crnim dresovima, koja niti jednom nije ispustila prednost do kraja utakmice. Sredinom utakmice sve je otišlo u krivom smjeru za Zagreb kada Medvednica prelazi u vodstvo od 4:0.

- Zbog ovoga treniramo i naporno radimo. Za ovakve utakmice živimo i u njima želimo pokazati koliko smo zapravo vrijedni i koliko možemo. Mislim da su svi bili na visini na zadatka, od prvog do zadnjeg našeg igrača - rekao je nakon utakmice menadžer Medveda Damir Mandić.Medvedi su izgledali vrlo kompaktno i staloženo. Prvi put nakon dugo vremena je obrana izgledala odlično uz samo jednu grešku, koja se također mogla spriječiti, no to je sada ionako nebitno. Medvedi su zasluženo pobijedili i prekinui tradiciju.

Od petka do nedjelje se igrao internacionalni turnir na Jarunu u organizaciji softball kluba Span. Naša ekipa je bila ekipa "TRAM 11" koja je sačinjena od Mrkih Medveda i mlađih igrača iz Dubrave, a TRAM 11 je i drugu godinu za redom osvojio naslov, ovog puta bez ijednog poraza. Dakle, naš klub je u dva dana odigrao pet utakmica i upisao pet pobjeda, što je doista impresivno!


Već sutra (19.06.) Medvedi putuju u Karlovac gdje će odigrati još jedno vrlo tešku utakmicu protiv Vindije iz Varaždina! 

Do slušanja!
Idemoo HRVATSKA :)

Nema komentara:

Objavi komentar