ponedjeljak, 9. svibnja 2016.

Prvi poraz Bearsa u INTERLIGI

Konačno nas je poslužilo vrijeme koje je bilo idealno za baseball. Sunce, ne tako vruće i sjajan početak vikenda da Medvjedi nastave niz pobjeda. U subotu na baseball stadionu Središće dočekali smo Vindiju iz Varaždina. Utakmicu je za našu ekipu započeo Jorge Felipe Alarcon Veliz kojem nije baš sjajno krenulo na početku utakmicu te zajedno sa nekim greškama u obrani dopuštamo tri runa Varaždincima. No, slavlje Varaždinaca nije dugo trajalo i Medvjedi sa sjajnim pobjedničkim karakterom ubacuju u petu brzinu i ostavljaju Vindiju bez ikakvih šansi. 

- Ovo je bila sjajna utakmica, toliko teška i uzbudljiva, no na kraju smo pokazali sjajan karakter i uspjeli smo ostvariti comeback i na koncu doći do pobjede. Postajemo sve bolji i bolji, no moramo još puno raditi - rekao je Alcaron nakon utakmice.


Atmosfera je doista bila sjajna i pobjeda sa konačnih 11:3 je doista bila zaslužena, a Medvjedi su još jednom ostavili snažan utisak u Interligi. 

Nedjelja je bila dan u kojoj će se odigrati druga utakmica serije. Opet nas je obasjalo sunce, no utakmica je bila u ranijem terminu (11:00). Priliku za start je dobio jedan od najmlađih u ekipi Matei Potočki koji je sjajno krenuo, no na koncu je odradio 3,2 inninga i dopustio tek jedan earned run uz čak osam strikeouta. 

Nakon njega je mound preuzeo naš veteran bacač Damir Mandić. Inače, Mandić je prema statistici naš najbolji bacača, no stvari nisu išle svojim tokom u Nedjelju. Mandić je na koncu dopustio tri earned runa, te sveukupno pet sa greškama obrane. Jednostavno nije išlo, a inače naš uvjerljiv napad je uspio napraviti tek tri boda. 


Vindija Varaždin je na koncu slavila sa rezultatom 8:3. Kada se sve pogleda to doista nije ništa strašno. Naši momci su drugi na tablici sa omjerom 5-1, dok su vodeći Zajčeki iz Slovenije sa savršenih 6-0. Razloga za paniku nema, takve stvari se događaju i to je sve normalno u sportu. 

Slijedeći vikend se svi dobro pripremite i organizirajte kako bi došli na veliku seriju utakmica između Medvjeda i gostiju iz Beograda. Očekuje se sjajna serija i dvije odlične utakmice. Nadamo se da ćemo vas vidjeti u velikom broju :) 

 
 

Nema komentara:

Objavi komentar