četvrtak, 5. svibnja 2016.

Vikend u kojem Medvjedi žele ostati na 100 %

Pred nama je nova serija utakmica, gdje će Medvednica ugostiti starog rivala iz Varaždina. Utakmice protiv Varaždina su uvijek bile vatrene i prepune uzbuđenja, a ne očekujemo ništa manje u ovoj seriji. Nakon dvije sjajne serije u Zagrebu i Beogradu Medvjedi koračaju prema doigravanju i žele napraviti doista nešto posebno ove sezone, s time da je ovo debitantska sezona naše ekipe!

Prva utakmica započinje u 15:00 07. Svibnja na baseball terenu Središće. Prvu utakmicu serije će započeti naš Čileanac Felipe Alcaron (2-0; 0,56 ERA) koji u dva starta do sada ima isto toliko pobjeda.

- Na ovu utakmicu gledamo kao i na svaku drugu. Uvijek želimo dati najbolje od sebe i pobijediti. Naporno radimo da dođemo do toga i nikome neće biti lako protiv nas - rekao je Alcaron na jučerašnjem treningu.


Nedjeljna utakmica započinje u 11:00. Očekuje se sunačno vrijeme i nadamo se da ćemo vas vidjeti što više na tribinama jer to bi doista bilo sjajno, da malo našu ekipu nagradimo za naporan radit koji se na kraju isplaćuje sve više. 

Vidimo se u subotu u 15:00!

Nema komentara:

Objavi komentar