ponedjeljak, 16. svibnja 2016.

Pobjeda Medvjeda u derbiju protiv Beograda

Derbi koji se dugo čekao se nekako uspio odigrati, unatoč očajnom vremenu. U Zagrebu je cijeli vikend padala kiša, a baš u subotu kada se igralo od 15 do nekih 18 h nije bilo padalina. Utakmica u Nedjelju je bila odgođena zbog loših uvjeta za igru.

U subotu je za Medvjede utakmicu započeo Felipe Alarcon (4-0; 0,84 ERA) koji je ponovno trijumpfirao. Alarcon je protiv Beograda izbacao osam izmjena gdje je svojim pogreškama dopustio dva boda, dok je obrana kriva za tri preostala boda.


Medvjedi su od početka utakmice držali konce u svojim rukama. Osim solidnog bacačkog nastupa, napad Medvjeda je odradio sjajan posao. Momci su sveukupno zabilježili 12 hitova, a čak su petorica imala dva hita u svojoj statistici (Kamenski 2H, 1RBI, 2R, BB, 3SB, Jerbić H. 2H, Antolović 2H, 2RBI, 2R, BB, Magdalenić 2H, 2RBI, 2R, SB, Alarcon 2H, R, RBI). 

Medvjedi su na koncu slavili sa rezultatom 9:5, čime su se vratili na vrh tablice jer je vodeća ekipa Zajčeki poražena u Varaždinu. Informaciju o Nedjeljnoj utakmici nemamo još uvijek. 

Trener i bacač naše ekipe Damir Mandić (2-1; 2,42 ERA) je ušao u devetoj izmjeni i uspješno zatvorio utakmicu bez dopuštenog boda. 
 

Nema komentara:

Objavi komentar