ponedjeljak, 6. lipnja 2016.

Baseball se vraća u brlog

Nakon poduže stanke, Baseball Interliga se vraća u naš redoviti raspored. Medvjedi su se itekako odmorili i napravili odlične treninge te se spremili za nadolazeće utakmice.

Pred našim momcima je težak ispit jer im na noge dolaze drugoplasirani Zajčeki koji imaju omjer 7-2. Ova utakmica je izuzetno bitna jer gotovo pa i može riješiti neke stvari u samom vrhu tablice. Iako je pri vrhu velika gužva, Medvjedi bi sa dvije pobjede napravili veliki posao i veliki korak ka osvajanju prvog mjesta Interlige.



No, Zajčeki su se itekako dokazali do sada. Pokazali su da mogu igrati jako dobro na obje strane, napadački i obrambeno. Drugi su u ligi sa ukupnim .308 udaračkim prosjekom, dok su im bacači na ukupnom 3,00 ERA, odmah iza naših Medvjeda koji imaju 1,50 ERA.

Što očekivati je doista teško reći, ali to će stvarno biti derbi serija sa vjerujemo jako puno sjajnih poteza, jer ipak je to dvoboj dvije najbolje ekipe u ligi. Prvu utakmicu će kao po običaju započeti naš Čileanac Felipe Alarcon (4-0; 0,84 ERA) koji još ne zna za poraz i kroz 32 inninga je dopustio samo tri earned runa. Za Nedjelju će trener Mandić morati odabrati slijedećeg bacača, a da li će to biti upravo on ili iznimno talentirani Matei Potočki ostaje nam za vidjeti.


Prva utakmica je na rasporedu u subotu (11.06.) te počinje u 15:00, dok je slijedeća utakmica u Nedjelju sa početkom u 11:00. Nadamo se da će te doći u što većem broju i podržati našu ekipu u pohodu na prvo mjesto Interlige.

Nema komentara:

Objavi komentar