ponedjeljak, 27. lipnja 2016.

Medvednica uspješna protiv Slovenaca

Iza nas je vikend gdje su Medvjedi gostovali kod Slovenskih Ježica u Ljubljani. Iznenađenja nije bilo i naši momci su spretno i rutinski svladali osmu ekipu lige.

Prva utakmica se igrala u subotu u 15:00. Za Medvjede je kao i obično prvu utakmicu započeo Čileanac Felipe Alarcon koji je upisao svoju šestu pobjedu ove sezone. Medvjedi su na koncu slavili sa uvjerljivih 15-5. Napad je odradio odličan posao i vidjeli smo doista nekoliko sjajnih udaraca.

Nakon pobjede u prvoj utakmici, naša ekipa se uputila u centar Ljubljane kako bi pogledali veliku utakmicu Hrvatske i Portugala, ali nažalost svi su otišli kući razočarani.


Nedjeljna utakmica je donijela pravi maraton i to sve zbog kiše. Iako je utakmica počela u 11:00, naši momci su na terenu bili skroz do 16:30 kada je konačno završila utakmica. Medvjedi su slavili sa 21:15, gdje su ujedno ostvarili i najveći broj runova ove sezone. Prekid zbog kiše je trajao gotovo jedan sat. Na koncu je sve završilo dobro za našu ekipu.

Pred našim junacima je najbitniji vikend ove sezone. Odigrati će vikend seriju sa najvećim rivalom BK Zagrebom gdje su im pobjede od izuzetne važnosti. Ako Medvjedi pobjede obje utakmice onda osim što bi nekim kiksom Zajčeka mogli zasjesti na vodeće mjesto Interlige, Medvjedi bi tim pobjedama bili najbolja Hrvatska ekipa u B Pool-u, što bi značilo da u 1/4 finalu prvenstva RH idu na Novi Zagreb, koji je prema rezultatima najlošija ekipa RH. Ako bude tako, Medvjedi bi prolaskom protiv Novog Zagreba išli na polufinalni ogled sa Karlovačkom Olimpijom.

Najavljeno je sjajno vrijeme i nadamo se da ćemo vas vidjeti na tribinama. Do Bloganja :)


Nema komentara:

Objavi komentar