ponedjeljak, 20. lipnja 2016.

Medvjedi pokorili Mađarsku

U kasnim Nedjeljnim satima Medvjedi su se vratili sa dosta teškog gostovanja u Mađarskoj gdje su se suočili sa ekipom Jasnossomorja Rascals. To su bile dvije iznimno bitne utakmice za našu ekipu nakon što su doživjeli dva poraza od Slovenske ekipe prošli vikend.

U prvoj utakmici koja je igrana u subotu Medvjedi su slavili sa 9-8. Momci su sjajno krenuli u utakmicu i na krilima jako dobrog napada vodili veći dio utakmice sa 7-2. No, na koncu su Mađari zbog mnogo neopreznosti Medvjeda izjednačili na 7-7. U tim kasnijim trenutcima utakmice došlo je i do pravog obračuna nakon što je naš Alarcom uklizao na kućnu bazu. Na koncu se situacija primirila.

Nakon sjajne pobjede, Medvjedi su se uputili prema hotelu gdje je bilo dosta zabavno. Vidjeli smo sjajne plesačke pokrete Hrvoja Jerbića koje možete pronaći na našem twitter profilu https://twitter.com/MedvednicaBears


Druga utakmica koja se odigrala u Nedjelju u 11:00 je bila nešto manje dramatična, a Medvjedi su slavili sa rezultatom 5:2. Mladi bacač Medvjeda Matei Potočki je odradio sjajan posao, dok je Damir Mandić odlično odradio zadnja dva inninga i uspješno zatvorio utakmicu, isto to je Mandić odradio i u prvoj utakmici. 

- Ne mogu biti sasvim zadovoljan to je sigurno. No, sretan sam jer smo bili ekipa i djelovali smo složno, a kada smo takvi onda nam rijetko tko može stati na put. Neke stvari moramo popraviti, ali o tome ćemo na treningu, sada idemo proslaviti pobjede - rekao je menadžer Medvjeda Damir Mandić nakon utakmice. 


Tablica interlige sada izgleda ovako:


Slijedeće utakmice Medvjeda će se odirati u Sloveniji gdje će našu ekipu ugostiti Ježice. Očekujemo isto tako dvije vrlo bitne pobjede. Do bloganja, Pozdrav! Aaaaa :)
 
 

Nema komentara:

Objavi komentar