petak, 10. lipnja 2016.

Veliki vikend pred Medvjedima

Kao što smo i najavili Medvednica ovaj vikend dočekuje Zajčeke iz Ljubljane. Ovo je derbi utakmica interlige gdje se može itekako odlučiti o tome tko će zasjesti na vrh tablice.

Iako su Medvjedi sada vodeći, zapravo su izjednačeni sa Zajčekima, jer Medvjedi imaju 6-1 omjer, a Zajčeki 7-2. Obje ekipe su pokazale najviše ove sezone, a našu ekipu moramo posebno nahvaliti jer im je ipak ovo debitantska sezona.


Medvjedi svakako imaju prednost u bacačkoj kategoriji gdje su pitcheri sveukupno ostvarili 1,50 ERA, što je daleko najuspješnije u ligi.

- Ovo što smo do sada napravili je odlično, no treba nam puno više od ovoga da bi osvojili ligu i plasirali u POOL A. Nadam se da ćemo odraditi još bolji posao u obrani, te da ćemo na palici i dalje ostati konstantni - komentirao je trener Medvjeda Damir Mandić na treningu ekipe.

Nema sumnje kako nas očekuje prava poslastica za obožavatelje ovog divnog sporta, no morate znati kako su nam navijači jako potrebni jer nam je dodatan motiv kada igramo pred većom publikom koja nas podržava te nam pruža support svemu što radimo.

Ulaznica ne košta ništa, dakle 0 kuna i mi doslovno nemamo nikakvu zaradu od toga što će te vi doći na tribine, samo je bitna podrška i to je sve što nam treba. Dođite na tribine i podržite nas! Vidimo se...

 
 

Nema komentara:

Objavi komentar