ponedjeljak, 29. listopada 2012.

MEDVEDI "POJELI" VARAŽDINCE

Ekipa Medvednice je nevjerojatnom lakoćom svladala Vindiju iz Varaždina na domaćem terenu sa rezultatom 11:6! Iako su Varaždinci poveli već u prvom inningu sa minimalnih 1:0, Medvedi se u istom inningu vraćaju u igru i prelaze u vodstvo koje su držali do kraja.

Varaždinci u jednom trenutku dolaze na 6:4, no to je bilo najbliže do kuda su došli jer su Medvedi sa dobrom obranom i jako dobrim napadom gradili i branili svoje vodstvo. To je bila druga utakmica u ovoj sezoni protiv Varaždinaca, a Grizliji su u obje slavili.


Utakmicu je na moundu startao Damir Mandić za Bearse, te Farkaš za goste. Mandić je odradio četri inninga i bio je prisiljen napustiti mound zbog lakše ozljede bicepsa, te ga je zamijenio Robert Kovačević koji je do kraja odradio sjajan posao limitiravši goste na dva runa. 


Pitcher Medveda Robert Kovačević nam je ukratko objasnio svoje viđenje susreta:



- Niti u jednom trenutku nisam stekao dojam, niti se osjećao da će nas ugroziti. Kako smo krenuli od prvog inninga vidjelo se da smo, neću reći bolja nego u ovom trenutku iskusnija močad.


Dobili smo i službeno priopćenje iz baseball saveza da su preostala dva kola odgođena i prebačena za proljeće, naravno glavni razlog je jako loše vrijeme. Medvedi su tako završili drugi u svojoj skupini sa sjajnim 3-1 omjerom. U drugoj utakmici je Zagreb svladao Sisak sa 23-4.

- u dosadasnjem djelu prvenstva odigrali smo dobre utakmice, opravdali svoj status favorita u skupini, malko smo zakazali protiv Zagreba, ali nije nista gotovo jos imamo sanse za 1. mjesto -  kazao je ponajbolji udarač Medveda Christian Šket

SVAKA ČAST MEDVEDI NAPRAVILI STE ODLIČAN NAPREDAK...VIDIMO SE NA PROLJEĆE

Nema komentara:

Objavi komentar