nedjelja, 14. listopada 2012.

Medvedi poraženi u susretu protiv Zagreba

Danas se na baseball stadionu u Središću odigrao susret Medvendice i Zagreba. Ekipa iz bk Zagreb je slavila sa 7-3. Iako rezultat izgleda dosta uvjerljivo, može se reći da baš i nije bilo tako glatko za pobjednika ovog susreta.

Gosti su poveli sa 2-0 u prvom inningu, no Medvednica smanjuje na 2-1, nakon toga se došlo do rezultata 3-2, no onda Zagreb radi veliki iskorak ka pobijedi i dostiže vodstvo od 7-2, ponajviše zahvaljujući three run homerom ponajboljeg udarača gostiju.



Prema viđenom glavni problem Medvednice je bio napad i činjenica da su imali ukupno tri hita na cijelom susretu, te neke pogreške u obrani koje su gostima donijele ukupno dva boda. Za Medvednicu je na moundu startao Robert Kovačević kojij je i završio utakmicu. Na moundu je proveo svih devet inniga u kojima je dopustio sedam runova (5 earned) i ostvario čak deset strikeouta, nakon susreta smo napravili i intervju sa njim.


Što mislite koji je glavni razlog današnjeg poraza?

- smatram da je losa izvedba u napadu prventsveno glavni uzrok poraza. Greske koje smo napravili u obrani nisu nas trebale toliko koštati da smo ostvarili vise bodova u napadu.


Koji je bio ključan trenutak utakmice po vama tj. trenutak koji je bio koban za vašu ekipu?

- po meni su bila dva ključna trenutka. Dva boda koja smo primili u prvom inningu, a realno nismo trebali, te četvrti inning u kojem je na izvrstan udarac i home run Matije Grofelnika ostvareno četiri boda koji su im donijeli kljucnu prednost. Bodovi su nažalost proizašli iz nasih grešaka u obrani, a home run im je dodao jednu veliku prednost i sigurnost.


Kako gledate na vaš nastup sa mounda?

- pa i jesam i nisam zadovoljan zadovoljan. Zadovoljan sam sa drugim dijelom utakmice gdje sam dominirao i digao se nakon dopuštenog homera, ali opet nezadovoljan jer sam imao kriznih trenutaka u prvom dijelu utakmice sto je doprinjelo njihovoj pobjedi. Sve u svemu mislim da prevladava pozitivna atmosfera usprkos porazu, jer objektivno izgubili smo izgubili od trenutno  jače ekipe.

Pred vama je utakmica u Sisku, što očekujete od tog susreta?

- s obzirom na prezentacije u ove dvije utakmice i usprkos neugodnom gostujućem terenu da smo favoriti i da pobjeda ne bi trebala doći u pitanje!

Nakon ovog susreta Medvedi su sada na omjeru 1-1 i slijedeću subotu putuju u Sisak na vruće gostovanje. Statistika sa današnjeg susreta će sutra biti objavljena sutra u prijepodnevnim satima!



Nema komentara:

Objavi komentar