subota, 6. listopada 2012.

Medvedi slavili u Varaždinu!

Sezona za ekipu Medvednice bolje nije mogla početi, kada su danas na vrućem gostujućem terenu svladali Vindiju Varaždin za rezultatom 7-2. Utakmica je krenula dosta mirno sa dominacijom pitchera, tako je bilo sve do trećeg inninga kada Medvedi preuzimaju vodstvo od 2-0. To je u principu bilo dovoljno starteru gostiju Damiru Mandiću koji je svoj posao odradio briljantno. Mandić je odbacao kompletnu utakmicu u kojoj je dozvolio tek dva runa, sedam hitova i upisao šest strikeouta.


Medvednica je cijelu utakmicu držala pod totalnom kontrolom, te od kada su preuzeli prednost nisu je ispuštali do kraja.
Što se tiče napadačkih ostvarenja kod Medveda su se istaknuli također Damir Mandić, Christian Ivan Šket te još neki momci čiju će te statistiku moći vidjeti u sutrašnjim prijepodnevnim satima.

-osveta je bila slatka. Mislim da smo smo jako dobro odradili posao, posebno u obrani gdje smo sa Mandićem mogli kontrolirati cijeli susret.
Nakon nekoliko dobrih poteza u napadu i ostvarene prednosti trebali smo napraviti ono što nam je ponekad bilo najteže, a to je koncetrirano odigrati do kraja i uspijeli smo - rekao je nakon susreta jedan od najiskusnijih igrača Denis Polašek.

Pred Medvedima je vjerojatno najteža utakmica u skupini gdje se susreću sa favoritom baseball klubom Zagreb. Utakmica će se odigrati u Nedjelju 14.listopada u 14h.

Nema komentara:

Objavi komentar