srijeda, 24. listopada 2012.

Tri dana do novog derbija sa Vindijom

Medvednica je jako dobro otvorila sezonu i čini se kako sve ide po planu. Stvari lagano sjedaju na svoje mjesto. Bliži se subotnji derbi sa Varaždincima, podsjetimo kako su Medvedi u prvom kolu u Varaždinu bili bolji sa 7:2.

Medvedi imaju dva jako dobra startera Roberta Kovačevića i Damira Mandića, no sada je veliki upitnik iznad glave menadžera Cvitanovića i assistant coacha Cesara koga postaviti da starta tu utakmicu. Naime, ako se prisjetimo Mandić je deklasirao Vindiju u Varaždinu dopustivši im samo dva boda.

-Imamo slatke brige ispred sebe, a odluku ćemo donijeti pred sami susret! Obojica su bili konstantno dobri i imamo puno povjerenje u njih. Isto tako sam primjetio da se cijela ekipa osjeća puno sigurnije kada imaju jednog od njih dvojice na moundu - rekao je Cesar

U otvaranju prvenstva Medvedi su Vindiji napravili sedam runova, no imali su i dosta strikeouta, a nadaju se da mogu to popraviti u nadolazećoj utakmici. Napredak se vidio protiv Siska kada su imali svega tri strikeouta.

- Prije svega očekujemo pobjedu, te bolji pristup na palici - rekao je Robert Kovačević.

U susretu koji je odigran u Varaždinu ekipa Medvednice je odigrala sjajno u obrani, uključujući odigran double play, te još nekoliko sjajnih obranbenih poteza. Snage obiju ekipa su podjednake i teško je reći što očekivati, no naravno mi se kao i uvijek nadamo pobijedi naših Grizlija!

Ekipa trenira i priprema se za subotnji dvoboj. Ovom prilikom vas sve još jednom pozivamo da nam se pridružite i podržite nas u pokušaju da ostvarimo treću pobjedu u ovoj sezoni

Nema komentara:

Objavi komentar